Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ziemniaczany Tort z warzywami

Składniki:


• 40 dag ziemniaków
• 1 mały bakłażan
• 1 mała cukinia
• 1 marchew
• 1 ząbek czosnku
• 12 dag śmietany
• 1/2 łyzeczki tymianku
• tłuszcz do wysmarowania formy
• zielona pietruszka
• sól,
• pieprz grubo zmielony

Wykonanie:
Ziemniaki i marchew obrać i umyć. Bakłażana i cukinię umyć. Ziemniaki, bakłażana i cukinię pokroić w cienkie plastry, a marchew wzdłuż w paski. Czosnek obrać i zmiażdżyć, wymieszać ze śmietaną i tymiankiem. Całość doprawić solą i pieprzem. Piekarnik nagrzać do 200 stopni C. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem. Układać kolejno warstwy ziemniaków, bakłażana, cukinii i marchwi. Każdą warstwę polać sosem śmietanowo-czosnkowym. Naczynie przykryć dokładnie folia aluminiową. Piec w piekarniku ok. 45 minut. Na 5 minut przed końcem pieczenia zdjąć folię. Tort ziemniaczany lekko przestudzić i pokroić na porcje. Posiekaną natką pietruszki posypać każdą porcję.
Przepis nadesłała na Drugą Edycję Konkursu Pychotki: Renata Dusza 27-300 Lipsko ul.śniadeckiego 3a/18

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *