Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka z grilla po myśliwsku

Składniki:

  • 2 do 3 kg nie okrojonych żeberek wieprzowych
  • 4 łyżki białego octu winnego
  • ½ szklanki sosu pieczeniowego (przyrządzonego z sosu w proszku)
  • ¼ szklanki keczupu pikantnego
  • 1 szklanka brązowego cukru
  • ulubione zioła (jałowiec, rozmaryn…) 
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Wstępną obróbkę kulinarną mięsa rozpoczynamy w domu co znakomicie ułatwi i przyśpieszy podanie ich z grilla. Umyte i osuszone żeberka kroimy na porcje, przyprawiamy z umiarem solą i pieprzem. W dużym naczyniu do pieczenia układamy żeberka, podlewamy octem i odrobiną wody, dodajemy zioła i dusimy pod przykryciem przez 40 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni C uważając żeby się nie przypaliły. Tak przygotowane żeberka odstawiamy aby ostygły. W słoiku mieszamy sos pieczeniowy, keczup i cukier. Przed grillowaniem żeberka smarujemy przygotowaną miksturą. Pieczemy na średnio gorącym grillu do momentu aż żeberka ładnie się zrumienią. Podajemy z pieczywem i marynatami.
Przepis nadesłano na Konkurs Letnie Grillowanie przez Iwona Podgórna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *