Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka w miodowej marynacie Pauliny

Masz dziś ochotę na pyszne, soczyste żeberka? Wypróbuj przepis Pauliny. Do ich wykonania będziesz potrzebować: miodu, oliwy z oliwek, musztardy i czosnku. 
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek 
  • 3 łyżki miodu
  • 6 ząbków czosnku
  • 1,5 łyżki majeranku
  • 1 łyżka słodkiej papryki
  • 1 łyżka musztardy
  • 150 ml wytrawnego czerwonego wina
  • 100 ml oliwy
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Żeberka dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie do miski przełożyć mięso, oliwę z oliwek i czerwone wino.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Wówczas dodać jeszcze musztardę, słodką paprykę, majeranek oraz obrane ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę.
    Ponownie wymieszać i na koniec doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem.
    Do powstałej marynaty włożyć żeberka.
    Wstawić je do lodówki na całą noc.
    Następnego dnia razem z marynatą przełożyć je do rękawa do pieczenia.
    Wstawić je do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 1 godziny.
    Pod koniec pieczenia rozciąć rękawa, aby żeberka ładnie się zarumieniły.
     
     

Liczba porcji: 5

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *