Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanka cieciorkowa z warzywami i sosem jogurtowym

Składniki:

  • 150g cieciorki (albo namoczona prze noc i ugotowana przez 1 1/2 godz. albo z puszki sparzona)
  • 250g zielonej fasolki szparagowej
  • 2 łodygi selera
  • 250g pomidorów
  • 1 strąk czerwonej papryki
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 pęczek natki z selera lub pietruszki
  • trochę mięty świeżej
  • 200g naturalnego jogurtu
  • 3 jajka
  • 2 łyżki mąki
  • 3 łyżki pestek pinii
  • 3 łyżki sera żółtego
  • pieprz i sól

    Przygotowanie:
    1. Fasolka : 10 min. poddusić w niewielkiej ilości osolonej wody, odsączyć
    2. Pokroić seler: plasterki, pomidory: ósemki, papryka: wydrążyć pestki – cieniutkie paseczki
    3. Wymieszać wszystko z cieciorką i włożyć do wysmarowanego tłuszczem żaroodpornego naczynia
    4. Mięte i natkę posiekać drobniutko, rozbełtać (najlepiej w mikserze) z mąką, jogurtem i jajkami, doprawić solą i pieprzem
    5. Polać warzywa sosem i posypać pestkami pinii i startym serem żółtym
    4. Piekarnik rozgrzać do 200 stopni, piec 30 minut.

    Przepis nadesłany na Wiosenny konkurs wegetariański przez helas

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *