Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowina zapiekana w sosie beszamelowym z brokułami

Składniki:

    • 70 dag wołowiny krzyżowej z kością
    • liść laurowy
    • ziele angielskie
    • sól, pieprz, przyprawa do wołowiny
    • 20 dag włoszczyzny
    • ½ cebuli
    • 5 dag masła
    • 5 dag mąki
    • 100 ml rosołu
    • 100 ml mleka
    • ¼ cytryny
    • 2 żółtka
    • 150 ml śmietany
    • 8 dag sera żółtego
    • brokuły


    Sposób przyrządzenia:
    Umyć mięso i oddzielić kości. W zimnej wodzie podgotować kości. W momencie, kiedy zaczną się gotować włożyć mięso i przyprawić. Gotować dotąd dopóki mięso będzie miękkie. Kolejno dodać włoszczyznę. Przekroić cebulę na trzy ćwiartki i wrzucić do reszty. SOS: Roztopić masło na patelni, wsypać mąkę, po chwili mleko i zagotować. Wlać żółtka, doprawić solą i sokiem wyciśniętym z cytryny zamieszać. Wlać śmietanę i tarty drobno ser. Delikatnie podgrzać. Wyjąć mięso, pokroić w poprzek włókien i posypać przyprawą do wołowiny. Polać sosem i zapiec w piekarniku. Ugotować brokuły na półtwardo. Na półmisku ułożyć mięso na około brokuły przyozdobić na środku tartym serem żółtym.
    Przepis została nadesłany na konkurs “Podróże kulinarne” przez edison

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *