Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

U-dong z dymką i sezamem

Składniki:

  • 20 dkg makaronu u-dong
  • 2-3 łyżki sezamu
  • 5 gałązek dymki

    sos:

  • 2-3 łyżki sosu sojowego Kikkoman
  • 1 łyżeczka octu ryżowego
  • 1 łyżka miodu płynnego
  • 2 łyżki oleju sezamowego

    Sposób przygotowania:
    W miseczce mieszamy składniki sosu. Makaron wrzucamy na dwie minuty do wrzątku, odcedzamy i od razu wrzucamy do gorącego cebulę dymkę.
    Wlewamy sos i posypujemy sezamem – możecie go wcześniej uprażyć. Mieszamy i przekładamy do miseczki.
    Można jak to w przepisie Nigella podała odstawić na pół godziny by smaki się przegryzły, ale ja niestety nie mogłam się oprzeć i od razu wszystko zjadłam.
    Ten przepis pochodzi z książki Nigelli "Lato w kuchni przez okrągły rok" z tą różnicą, ze tam jest makaron sobą, a ja zrobiłam z makaronem u-dong.

    To połączenie słodyczy miodu z kwaśnym smakiem octu i sosem sojowym. Inne, smaczne i proste – tak najłatwiej określić tą potrawę.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Ewelosa

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *