Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tort z różnych rodzajów ciasta.

 

Składniki:

 

  • 1 gotowy spód biszkoptowy
  • 1 szklanka cukru
  • 3 żółtka
  • 2 1/2 łyżeczki żelatyny
  • 3 łyżki soku i 1 łyżeczka skórki z cytryny
  • 600 g białego sera
  • 100 g mrożonego ciasta francuskiego
  • 1/3 szklanki cukru pudru
  • 500 g czereśni
  • 4 łyżki konfitur morelowych
  • 1 szklanka bitej śmietany

Przygotować masę:
żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości zimnej wody. Ser rozetrzeć, l /2 szklanki cukru i żółtka utrzeć, dodać ser. 2 łyżki soku i skórkę z cytryny. Żelatynę rozpuścić podgrzewając, dodać do masy, wymieszać. Wstawić do lodówki. Zagotować z 1 1/2 szklanki wody z pozostałym cukrem. Czereśnie umyć, wydrylować, obgotować w wodzie z cukrem. Tortownicę wyłożyć folią, włożyć do niej biszkopt. Rozsmarować 1/2 masy, ułożyć czereśnie, rozłożyć resztę masy, wstawić na 2-3 godz. do lodówki. Przełożyć na paterę. Ciasto francuskie rozmrozić, rozwałkować na cienki placek, ułożyć na blasze. Piec ok. 10 min w temp. 220° C. Resztę soku cytrynowego utrzeć z cukrem pudrem. Ciasto ostudzić, posmarować kremem i udekorować według własego pomysłu.

2 comments for “Tort z różnych rodzajów ciasta.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *