Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tofu w pikantnym sosie

Składniki:

  • 30 dkg pokrojonego w kostkę tofu
  • 1 pokrojona w kostkę cebula
  • 1 łyżeczka drobno posiekanego czosnku
  • 1 łyżeczka tartego imbiru
  • 2 łyżeczki keczupu
  • 2 łyżeczki sosu sojowego
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • mielone chili do smaku
  • sól, pieprz do smaku
  • 2 łyżki oliwy


Sposób przyrządzenia:

Na dużej patelni rozgrzać oliwę, obrumienić na niej kostki tofu. Dodać czosnek i imbir, chwilkę smażyć mieszając, dodać cebulę, a gdy ta się zeszkli dodać przyprawy. Delikatnie wymieszać. Całość podlać wodą lub wywarem z warzyw, chwilę powoli gotować. Mąkę kukurydzianą wymieszać z zimnym wywarem lub wodą i dodać na patelnię. Powoli gotować aż sos zgęstnieje. Dosmaczać przyprawami i podawać, dodatek zieleniny wskazany.
Przepis nadesłany na Wiosenny konkurs wegetariański przez  Iwona Podgórna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *