Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tarta z jabłkami i kremem

 

Składniki:

  • kruche ciasto
  • masło
  • 250 g białego sera
  • 2/3 szkl. śmietany
  • żółtko
  • łyżka mąki ziemniaczanej
  • 6 jabłek
  • ½ kostki masła
  • 2 łyżki miodu
  • 2 łyżki rumu
  • sok i pół łyżeczki skórki z cytryny
  • cukier puder

 

 

Sposób wykonania:

  1. Połową ciasta wyłożyć dno i boki formy.
    Orane jabłka pokroić w plastry.
    Następnie ser, żółtka, śmietanę oraz mąkę ziemniaczaną zmiksować.
    Rozsmarować na cieście po czym ułożyć plasterki jabłka.
    Polać je miodem wymieszanym ze rumem oraz sokiem i skórką z cytryny.
    Wierzch posypać jeszcze wiórkami masła i przykryć resztą ciasta. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 50 minut.
    Po upieczeniu posypać cukrem.

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *