Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szaszłyki z piersi z indyka Wioli

Gorąco polecamy sprawdzone przepisy na soczyste i pyszne szaszłyki. Tym razem przygotowaliśmy je z mięsa z indyka. Pozostałe składniki przepisu: miód, ketchup, czosnek, słodka i ostra papryka.  
 

Składniki:

  • 1 kg piersi indyczej
  • 2 łyżki miodu 
  • 2-4 łyżki ketchupu pikantnego 
  • 4 łyżki oliwy
  • 2 ząbki przeciśniętego czosnku
  • 1 łyżeczka ostrej papryki 
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki
  • odrobina chilli w proszku
  • sól
  • pieprz 

Sposób wykonania:

  1. Piersi z indyka dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie pokroić ją na mniejsze kawałki.
    Natomiast do miseczki przelać miód.
    Dodać do niego ketchup oraz oliwę.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Dodać jeszcze czosnek przeciśnięty przez praskę, ostrą i słodką paprykę.
    Ponownie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz chilii.
    Do powstałej marynaty włożyć mięso.
    Wstawić go do lodówki na około 2 godziny.
    Po tym czasie wyjąć mięso z lodówki o odsączyć z nadmiaru marynaty.
    Nabijać na patyczki od szaszłyków.
    Kłaść na rozgrzanym ruszcie i grillować ze wszystkich stron na złoto.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *