Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szaszłyki z kurczaka Edwarda

Przepisy na potrawy warte spróbowania. Wypróbuj przepis Edwarda na szaszłyki z kurczaka. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: piersi z kurczaka, papryki, pomidorków miodu oraz sosu sojowego. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z kurczaka 
  • 1 papryka
  • kilka pomidorków koktajlowych 
  • 3 łyżki octu winnego
  • 5 łyżek oliwy z oliwek
  • 3 łyżki sosu sojowego
  • 2 łyżki miodu
  • 3 ząbki czosnku
  • pieprz
  • sól

Sposób wykonania:

  1. Pierś z kurczaka dokładnie oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki.
    Paprykę przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i pokroić na mniejsze kawałki. 
    Pomidorki umyć i pozostawić w całości.
    Następnie do miseczki przelać oliwę z oliwek.
    Dodać do niej ocet winny, miód oraz sos sojowy.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Wrzucić obrany czosnek przecisnąć przez praskę. 
    Wymieszać i doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem.
    Do powstałej marynaty wrzucić mięso.
    Marynować około 1 godziny.
    Po tym czasie nadziewać kawałki kurczaka na patyczki od szaszłyków, przeplatając je papryką i pomidorkami.
    Tak przygotowane szaszłyki kłaść na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto ze wszystkich stron.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *