Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Świąteczny pasztet z jajek

Składniki:

  • 14 jajek ugotowanych na twardo
  • ½ kg pieczarek
  • ½ szklanki startego żółtego sera
  • 1 puszka groszku konserwowego
  • 1 duża cebula
  • ½ szklanki śmietany 18%
  • ½ szklanki majonezu
  • 3 łyżki bułki tartej
  • 3 dkg masła
  • 3 łyżki oleju
  • sól, pieprz do smaku
  • pęczek posiekanego szczypiorku
  • bułka tarta

    Sposób przyrządzenia:
    Pieczarki umyć, oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na maśle na złocisty kolor. Ugotowane i schłodzone jajka 10 sztuk obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wymieszać z podsmażonymi pieczarkami i cebulką. Do masy jajecznej dodać drobno posiekany szczypiorek, starty żółty ser, groszek konserwowy, majonez i śmietanę, wbić dwa surowe jajka, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Przygotowaną masę wyłożyć do żaroodpornego natłuszczonego i obsypanego tartą bułką naczynia i zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni C około godziny.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *