Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sos myśliwski Asi

Składniki:

  • 1 szkl bulionu warzywnego
  • 1 kieliszek czerwonego wina
  • kilka suszonych grzybów
  • 2 plastry wędzonej szynki
  • kilka plasterków suchej kiełbasy
  • 1 cebula
  • 2 ogórki konserwowe
  • 2 łyżki ketchupu
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka mąki
  • szczypta mielonej papryki
  • ¼ łyżeczki mielonego ziela angielskiego
  • 1 listek laurowy
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
Grzyby zalać wodą i odstawić na kilka godzin.
Po tym czasie ugotować  je w tej samej wodzie w której się moczyły po czym je odcedzić i posiekać.
Następnie posiekaną cebulę podsmażyć na połowie tłuszczu, wówczas dodać do niej ketchup, wymieszać i trzymać na ogniu przez kilka minut.
Natomiast na pozostałym tłuszczu przesmażyć mąkę, rozprowadzić ją zimnym bulionem i cały czas mieszając doprowadzić  do wrzenia a potem gotować około 10 minut.
Po 5 minutach gotowania dolewając jeszcze wino, cebulę z ketchupem oraz ogórki.
Wrzucić jeszcze szynkę, grzyby razem z wywarem w którym się gotowały oraz ziele angielskie i pokruszony listek laurowy.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz mieloną papryką.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *