Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Solanka rosyjska

Składniki:

    • 20 dag wieprzowiny
    • 10 dag gotowanej szynki
    • 3 parówki
    • 1 nerka wieprzowa,
    • 2 cebule
    • 3 kiszone ogórki
    • 10 dag marynowanych kaparów
    • 5 zielonych marynowanych oliwek
    • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
    • 1 łyżka masła
    • 100 ml śmietany
    • 1/2 cytryny
    • sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy
    • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
    • 1 łyżka posiekanego koperku
    • 2 l wywaru z warzyw (może być z kostki)


    Sposób przyrządzenia:
    Mięso ugotować w wywarze, wyjąć i pokroić w paseczki. Osobno w osolonej wodzie ugotować oczyszczoną nerkę i pokroić również w paseczki. Cebulę obrać, posiekać, zeszklić na tłuszczu i dodać przecier pomidorowy. Ogórki obrać, i pokroić w półplasterki. Oliwki wydrylować. Parówki pokroić w plasterki a następnie w słupki. W garnku zagotować wywar. Wrzucić wszystkie składniki. (bez oliwek i zieleniny) Gotować 5 min. Dodać przyprawy i oliwki i gotować jeszcze 5 min. Podprawić śmietaną, dodać posiekaną natkę i koperek oraz obraną ze skórki i pokrojoną w półplasterki cytrynę.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *