Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Śniadaniowa pasta

 

Składniki:

  •  250 g twarogu
  •  5 łyżek śmietanki
  •  cebula
  •  strąk czerwonej papryki
  •  1 marynowany ogórek
  •  5 rzodkiewek
  •  kilka kropli sosu tabasco
  •  sól

Sposób wykonania:

  1. Obranego ogórka, rzodkiewkę i paprykę pokroić w drobniutką kostkę.
    Następnie twaróg razem z cebulę zemleć po czym wymieszać ze śmietaną.
    Wówczas dodać jeszcze warzywa, połączyć.
    Na koniec doprawić do smaku solą oraz kilkoma kroplami sosu tabasco.
    Dokładnie wymieszać a przed podaniem schłodzić w lodówce.

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *