Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik bakaliowy na biszkoptach

 

Składniki:

  • 200 g biszkoptów
  • 500 g białego sera
  • 3 żółtka
  • 2/3 szkl. jogurtu naturalnego
  • 1 szkl. cukru pudru
  • 150 g masła
  • 3 łyżki smażonej w cukrze skórki pomarańczowej
  • 100 g kandyzowanych owoców
  • 3 łyżki rodzynków
  • 50 g orzechów laskowych
  • galaretka pomarańczowa
  • 4 mandarynki
  • kieliszek pomarańczówki

 

Sposób wykonania:

  1. Do twarogu dodać jogurt, masło oraz cukier, dokładnie utrzeć.
    Nie przerywając ucierania dodawać stopniowo po jednym żółtku a potem wsypywać rodzynki skropione pomarańczówką, skórkę pomarańczową oraz posiekane orzechy.
    Całość dokładnie wymieszać i rozsmarować na biszkoptach wyłożonych na dnie formy.
    Wstawić do lodówki.
    W między czasie galaretkę rozpuścić w 1 szklance wody, doprawić pomarańczówką .
    Gdy zacznie tężec rozlać pół galaretki, ułożyć na niej cząstki mandarynki i zalać resztą galaretki.
    Ponownie wstawić do lodówki.

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *