Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sandacz w pomidorach i pieczarkach podany

Składniki:

  • 50 dkg filetów z sandacza
  • 3 łyżki mąki pszennej
  • 3 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 4 pomidory
  • 10 dkg pieczarek
  • 3 łyżki białego, wytrawnego wina3 ząbki czosnku
  • 2 łyżki oliwy
  • grzanki z białego pieczywa
  • sól, pieprz
  • olej

    Sposób przyrządzenia:

    Filety z sandacza umyć, osuszyć, podzielić na porcje, przyprawić solą i pieprzem. Mąkę pszenną i ziemniaczaną wymieszać. Porcje ryby obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzać olej, obsmażyć na nim porcje sandacza. Obsmażone porcje ryby wykładać na ręcznik papierowy, aby obsączyły się z nadmiaru oleju. Pomidory sparzyć, obrać ze skóry, usunąć gniazda nasienne, miąższ pokroić w kostkę. Pieczarki oczyścić, drobno posiekać. W rondlu rozgrzać oliwę dodać pomidory, pieczarki, obrane, rozgniecione ząbki czosnku i wino, przyprawić. Gotować kilka minut. Obrumienione porcje ryby układamy w naczyniu żaroodpornym, polewamy przygotowanym sosem, posypujemy rozkruszonymi grzankami i na 5 minut wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 stopni C. Podajemy z ziemniakami piure i jarzynami z wody.

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Roman Waksmański

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *