Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z avocado i paluszków krabowych lub tuńczyka

Składniki:

  • 2 duże, dojrzałe avocado
  • 20 dkg paluszków krabowych lub tuńczyka konserwowego
  • 3 cytryny
  • 1 łyżka sosu Sambal lub innego ostrego
  • ¼ szklanki majonezu
  • 2 łyżki posiekanej zieleniny (szczypior, natka pietruszki)
  • 1 łyżeczka miodu
  • tart ser mozarella
  • sól, pieprz


Sposób przyrządzenia:

Avocado dokładnie umyć, wysuszyć przekroić wzdłuż na połowę. Usunąć pestkę i używając łyżki wydrążyć ostrożnie miąższ uważając aby nie uszkodzić skóry. Miąższ posiekać. Wnętrze skór avocado i pokrojony miąższ natychmiast skroić sokiem z jednej cytryny aby nie ciemniały. Umyte i osuszone paluszki krabowe  lub obsączone z zalewy kawałki tuńczyka  rozdrobnić palcami na nieregularne kawałki. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać, przyprawić, dodać kawałki paluszków krabowych i pokrojony miąższ avocado. Delikatnie jeszcze raz wymieszać. Tak przygotowaną sałatką napełnić skóry z avocado, posypać serem. Nadmiar można ułożyć obok. Podawać na liściach sałaty z połówkami umytych cytryn.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *