Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczone jabłka pachnące korzennie

Składniki:
10 jabłek
1,5 szklanki brązowego cukru
2 łyżki mąki lub lepiej skrobi kukurydzianej
4 łyżki masła
1,5 szklanki wody
mielony cynamon i gałka muszkatołowa do smaku

Sposób przyrządzenia:
W rondlu podgrzać lekko cukier, a gdy zacznie się rumienić dodać wodę, masło, cynamon i gałkę, wymieszać, dodać skrobię kukurydzianą i powoli gotować aż syrop zgęstnieje. Mieszać taki żeby rozetrzeć wszelkie grudki. Jabłka umyć, osuszyć wydrążyć środek i pokroić na pólplasterki.  Ułożyć je na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem, wydrążony środek wypełnić syropem, syropem polać też całą powierzchnię jabłka. Piekarnik nagrzać do temperatury 170 stopni C, wstawić jabłka i piec przez 45 minut. W połowie pieczenia jabłka polać resztą syropu. Podawać na ciepło lub zimno

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *