Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka Kleopatra

Składniki:

  • 1 czerwony grejpfrut
  • 1 blanszowana marchewka
  • 3 listki zielonej sałaty
  • 1 łyżka migdałów w płatkach
  • szczypior

Sos:

  • 6 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 łyżka octu winnego
  • 1 łyżeczka posiekanej zielonej pietruszki
  • sól, cukier i pieprz do smaku


Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Odstawić na jedną godzinę. Grejpfruta obrać obrzynają skórę i białą włókninę bardzo ostrym nożem, podzielić na cząstki, obrać je z błon. Sałatę podzielić rozrywając liście palcami. Obgotowaną przez kilka minut marchewkę pokroić wzdłużnie na cienkie plastry. Wszystkie składniki sałatki wymieszać, skropić sosem, przybrać długimi kawałkami szczypiorku, schłodzić i podawać.

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *