Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ryżowa zapiekanka z mięsem

Składniki:
• 4 garście ryżu
• 4 pomidory
• 1 kg mięsa mielonego
• 2 cebule
• 1 ząbek czosnku
• 3 jajka
• sok z połowy cytryny
• gałka muszkatołowa
• ser żółty
• pieprz
• sól

Sposób wykonania:
Cebulę posiekać i wrzucić na patelnie z rozgrzanym olejem, wówczas dodać przyprawy, rozgnieciony czosnek oraz mięso mielone.
Całość dokładnie wymieszać i usmażyć.
W między czasie sparzyć wrzątkiem pomidory, obrać ze skórki i pokroić na plastry.
Następnie jajka ubić po czym dodać sól, pieprz, sok z cytryny oraz gałkę muszkatołową.
Całość dokładnie wymieszać.
Ugotować ryż, wówczas przełożyć połowę ryżu do naczynia żaroodpornego wysmarowanego margaryną.
Na ryżu rozłożyć połowę podsmażonego mięsa mielonego a na mielonym ułożyć plastry pomidorów.
Ponownie rozłożyć ryż i mielone.
Całość zalać jajkiem i posypać startym żółtym serem.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i zapiekać ok. 15 min.

Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Krystyna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *