Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Różowe jaja świąteczne z szynką

Składniki:

  4 jaja ugotowane na twardo

  5 plastrów szynki

  łyżka oleju

  2 łyżki posiekanego szczypiorku

  2 łyżki ostrego ketchupu

  łyżka majonezu

  4 listki sałaty

  szczypta imbiru

  łyżka posiekanych orzechów

  sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:

Jaja obrać, przekroić na połówki, wyjąć żółtka.Jeden plaster szynki drobno posiekać.

Żółtka, jedną łyżkę ketchupu, jedną łyżkę oleju dobrze rozetrzeć, dodać sól, pieprz, następnie posiekany szczypior i pokrojoną szynkę, wymieszać.Jaja czubato wypełnić pastą.

Ułożyć na szklanym półmisku pośrodku, z boku ułożyć listki sałaty.

Plasterki szynki przekroić na połowy, każdą zwinąć w foremny rulonik i ułożyć na sałacie.

Przygotować sos:

Łyżkę majonezu wymieszać z łyżką ketchupu, dodać szczyptę imbiru, wsypać orzechy, odstawić na 15 minut.Na każde jajko nałożyć łyżkę sosu, udekorować domowymi marynatami i gałązkami pietruszki.

 

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *