Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Wędliny

Wędliny do zrobienia samemu, pieczone mięsa i wszytko inne co by się mogło zmieścić w tej kategorii.

Parówki w cieście pieczone

Składniki: 25 dag mąki 10 parówek 2 łyżki śmietany 2 dag drożdży łyżka mleka sól łyżka oleju jajko łyżeczka cukru Sposób wykonania: Drożdże rozpuścić w mleku razem z cukrem i odstawić do wyrośnięcia. Wówczas dodać go do mąki razem ze śmietaną, żółtkiem, olejem oraz szczyptą soli. Całość dokładnie wymieszać i rozwałkować na placek. Pokroić go…

Parówki zapiekane z pomidorem i serem

Składniki: 6 parówek 70 dag cebuli 3 pomidory 25 dag żółtego sera sól pieprz kilka listków bazylii olej Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym oleju, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. W między czasie pomidory pokroić w na cząstki. Następnie parówki lekko obgotować w wodzie po czym przełożyć je do naczynia żaroodpornego. Ułożyć na…

Świąteczna pieczona szynka

Składniki: 3 kg surowej szynki sól Marynata: 4 duże cebule 6 ziaren czarnego pieprzu 6 ziaren ziela angielskiego 2 łyżki goździków 1 butelka czerwonego wytrawnego wina Sposób przyrządzenia: Cebulę obrać pokroić w grube plastry, wrzucić do głębokiej miski, dodać pieprz, ziele angielskie i wlać całą butelkę czerwonego wytrawnego wina, wymieszać. Szynkę umyć, osuszyć na papierowym…

Kotlety z mortadeli z serem

Składniki: 50 dag mortadeli jajko 3 plastry żółtego sera sól pieprz olej mąka Sposób wykonania: Mortadele pokroić w plastry, które obtoczyć w roztrzepanym jajku a potem w mące. Usmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron. Pod koniec smażenia na każdym kawałku ułożyć plasterek sera i posypać całość przyprawami. Trzymać…