
Składniki:
- 1 duży, pokrojony w plastry bakłażan
- ¼ szklanki sosu sojowego
- 1 łyżeczka octu lub soku cytrynowego
- 1 łyżka oleju
- sól, pieprz do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 średniej wielkości patisony 3 duże marchewki| 0,5 kg grzybów ( leśne lub pieczarki)| 1 szklanka kaszy jaglanej 1 jajko 0,5 kg sera | sól, pieprz Sos: 2 słoiczki koncentratu pomidorowego | 1 cebula pęczek bazylii 3 ząbki czosnku 3 łyżki wody sól, pieprz, chilli Sposób przyrządzenia: Patisony myjemy wykrawamy środki. I oczyszczamy z…
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Cukinie trzemy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy startą cebulę i ogórki oraz pokroją w kostkę papryczkę i przeciśnięty czosnek. Mieszamy i dodajemy jajko, przyprawy i wsypujemy taką ilość maki, aby ciasto nieco zgęstniało. Na początek robimy test ciasta, nakładamy ciasto na patelnie i formujemy mały placek. Jeśli ciasto jest odpowiednio gęste, to nie powinno się przykleić do patelni. Jeśli się nie klei smażymy resztę placków. Jeśli tak dosypujemy mąki. Podajemy z ketchupem lub innym sosem według uznania.
Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez Agata Bublewicz
Składniki: 1 średniej wielkości kalafior 1 łyżeczka papryki 1 łyżeczka mielonego kminku szczypta mielonego cynamonu ¼ łyżeczki mielonego imbiru ¼ szklanki oliwy 2 łyżki soku cytrynowego 2 drobniutko posiekane ząbki czosnku 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka pieprzu mielonego ¼ szklanki drobno posiekanej natki pietruszki Sposób przyrządzenia: Kalafior oczyścić obcinając trzon i duże zielone liście. Możemy…