Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Łosoś

Filet z łososia w sosie śmietankowo rozmarynowym

Składniki: 60 dkg filetów z łososia 1 łyżeczka soli ½ łyżeczki mielonego pieprzu 1 łyżeczka świeżego, drobno posiekanego rozmaryny 1 szklanka śmietany 4 łyżki soku z pomarańczy Sposób przyrządzenia: Filet z łososia podzielić na porcję, przyprawić solą, pieprzem i rozmarynem, odstawić na 30 minut. Porcje ryby umieścić w naczyniu żaroodpornym, polać śmietaną wymieszaną z sokiem…

Filet z łososia z oliwkową salsą

Składniki: 50 dkg filetu z łososia ze skórą Salsa: ¼ szklanki oliwek bez pestek ¼ szklanki rozdrobnionej zielonej papryki ¼ szklanki rozdrobnionej czerwonej cebuli 5 rozdrobnionych pomidorków koktajlowych ¼ szklanki sosu pomidorowego Sposób przyrządzenia: Składniki salsy wymieszać dokładnie. Filet z łososia umyć, osuszyć, przyprawić. Blaszkę do pieczenia wyłożyć folią, posmarować ją oliwą. Na tak przygotowanej…

Łosoś glazurowany

Składniki: 50 dkg filetu z łososia ze skórą Glazura: 2 łyżki miodu 1 łyżeczka tartego imbiru 2 łyżeczki posiekanego szczypioru lub szczypiorku ½ szklanki nisko solonego sosu sojowego 1 łyżka soku z cytryny pieprz Sposób przyrządzenia: Wymieszać wszystkie składniki glazury, polać nią łososia, odstawić na 30 minut. Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni C i…

Marynowany łosoś pachnący tymiankiem

Składniki: 75 dkg filetu łososia ze skórą sól, pieprz Marynata: 2 łyżeczki tymianku 1 łyżeczka soku z cytryny 3 łyżeczki octu balsamicznego 2 łyżeczki oliwy 1 łyżeczka mielonego czosnku Sposób przyrządzenia: Składniki marynaty wymieszać, natrzeć nią podzielonego na porcje łososia, odstawić na 30 minut, nie dłużej. Tak przygotowaną rybę obsączyć z nadmiaru marynaty, przyprawić solą…