Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Łosoś

Łosoś z krewetkami i parmezanem

Składniki: 80 dag. łososia 150g. śmietankowego serka do kanapek 1 łyżka koperku 150 g. krewetek koktajlowych w zalewie 2 arkusze ciasta filo 1 łyżka oleju słonecznikowego 1 łyżka parmezanu sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Filety z łososia pokroić i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posypać solą i pieprzem. Serek zmieszać z koperkiem i doprawić …

Łosoś z piekarnika

Składniki: 1 kg filet z łososia ze skórą (po około 20 dkg porcja) 3 łyżki miso sproszkowane 2 łyżki słodkiego wina najlepiej ryżowego 2 łyżki octu winnego lub ryżowego 2 łyżki brązowego cukru 3 łyżki prażonych nasion sezamu posiekana zielona cebulka Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone filety z łososia umieścić na wysmarowanej olejem blasze do…

Łosoś smażony po chłopsku

Składniki: 75 dkg filetu z łososia ze skórą ¼ szklanki mąki 2 cebule 3 łyżki smalcu domowego sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyty i osuszony filet pokroić na porcję, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Na dużej patelni rozgrzać smalec, dodać cebulę, a gdy się lekko zezłoci dodać obtoczone…

Łosoś z makaronem i szpinakiem

Składniki: 1 kg filetów z łososia lub z pangi, tilapii ¼ szklanki sos sojowy ¼ szklanki miodu 3 łyżki soku z cytryny 2 łyżki tartego imbiru 20 dkg makaronu sojowego 40 dkg liści szpinaku 1 łyżka oliwy 1 łyżka ziaren sezamu Sposób przyrządzenia: W niewielkim rondlu wymieszać sos sojowy, imbir, miód, sok z cytryny, podgrzewać…