We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 50 dag mięsa wołowego bez kości 25 dag mięsa wieprzowego i baraniego bez kości 15 dag słoniny 3 cebule 2 ząbki czosnku 3 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka octu winnego 1 łyżeczka mielonej słodkiej papryki 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka utłuczonego kminku sól, pieprz Sposób przygotowania: Mięso opłukać, osuszyć, pokroić w kostkę. Cebulę i…
Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 2 czerwone i 1 żółta papryka 3 pomidory 2 duże pieczarki 1 cebula 1/2 puszki czerwonej fasolki 1/2 puszki kukurydzy łyżeczka chilli 1 łyżka oliwy z oliwek sól i pieprz Sposób przyrządzenia: Cebulę poszatkować i podsmażyć na łyżce oliwy. Dodać pokrojone pieczarki i pokrojone w kostkę piersi z kurczaka.…
Składniki: 40 dag ugotowanego mięsa z rosołu 2 zielone ogórki 3 papryki (zielona, czerwona, żółta) 3 duże ziemniaki 25 dag pieczarek 2 cebule 1 szklanka rosołu (lub bulion w kostce) 5-6 pomidorów natka pietruszki olej czober cukier, sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Ogórki obrać, pokroić w kostkę. Papryki oczyścić, pokroić w paski, pieczarki podzielić na ćwiartki,…
To jest zmodyfikowana przeze mnie (czytaj: uproszczona) wersja tego słynnego gulaszu. Jest to naprawdę świetny gulasz o wyrazistym smaku, dodatek kminku i kapusty doskonale harmonizuje z wieprzowiną.
Składniki: