Składniki:
- ½ kg polędwicy wołowej
- zielony pieprz w ziarenkach
- sól
- ¼ szkl czerwonego półwytrawnego wina
- op sosu do mięs w proszku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 kg dyni ½ l wody 30 dag cukru ½ szkl octu 10% kilka goździków kawałek kory cynamonu kilka ziarenek pieprzu Sposób wykonania: Umytą dynię pokroić w kostkę, usuwając pestki. Następnie do rondla wlać wodę, wsypać cukier i dodać ocet, cynamon, goździki oraz pieprz. Całość gotować na małym ogniu, aż cukier się rozpuści i…
Składniki: 1 kg truskawek ½ szkl cukru ½ szkl amaretto 2 łyżki soku z cytryny ½ łyżeczki zmielonego zielonego pieprzu Sposób wykonania: Do rondelka wlać amaretto. Dodać cukier, wymieszać i podgrzewać na małym ogniu, aż cukier się rozpuści a sos zgęstnieje. Wówczas zdjąć z ognia i dodać sok z cytryny oraz pieprz. Dokładnie wymieszać i…
Składniki: ½ szkl cukru ½ szkl amaretto 2 łyżki soku z cytrony ½ łyżeczki zmielonego zielonego pieprzu Sposób wykonania: Do rondelka wsypać cukier i dodać amaretto. Gotować na małym ogniu stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Wówczas zdjąć rondelek z ognia i dodać sok z cytryny oraz zielony pieprz. Całość dokładnie wymieszać.
Składniki: 1 szklanka skondensowanego mleka / niesłodzone/ 4 ząbki czosnku 3 żółtka 2 łyżeczki zielonego konserwowego pieprzu ½ szklanki płynnego miodu ½ szklanki konserwowych cebulek ½ szklanki małych papryczek Sposób przyrządzenia; Do garnka wlać mleko, zagotować, dodać obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek i gotować, aż sos zgęstnieje. Dodać utarte z miodem żółtka, delikatnie wymieszać, dodać…