Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: żeberka jagnięce

Żeberka jagnięce z rusztu

Składniki: 1 kg żeberek jagnięcych Marynata: 6 łyżek oliwy sok z cytryny 3 ząbki czosnku 1 łyżka posiekanych listków oregano sól pieprz Sposób wykonania: Składniki na marynatę dokładnie ze sobą wymieszać. Doprawić do smaku solą ora pieprzem. Następnie żeberka pokroić na porcję i włożyć do marynaty i wstawić do lodówki na 3 godziny. Po tym…

Rumiane żeberka z jagnięciny

Składniki: 600 g żeberek jagnięcych 2 jaja 1 ząbek czosnku 2 łyżki mleka mąka bułka tarta tłuszcz sól Sposób wykonania: Żeberka pokrajać na mniejsze kawałki po czym lekko rozbić i natrzeć rozgniecionym czosnkiem oraz solą. Następnie obtoczyć żeberka w mące, potem w roztrzepanym jajku wymieszanym z mlekiem oraz szczyptą soli a na sam koniec w…

Jagnięce żeberka w porto

Składniki: 2 szkl. porto 1 łyżka masła 1 płat żeberek jagnięcych 3 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz Sposób wykonania: Porto wlać do rondelka i gotować do momentu, aż pozostanie ¼ szklanki, wówczas wlać wino i dodać masło. Wymieszać i zdjąć z ognia. Następnie płat żeberek pokroić na 4 części, które oprószyć solą i pieprzem…

Uzbecka zupa Szurpa

Składniki: 50 dkg żeberek jagnięcych lub wieprzowych 1 duża cebula 1 duży pomidor 1 zielona papryka 4 ziemniaki koperek, natka pietruszki, zielona cebulka sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso bardzo dokładnie wypłukać, podzielić na 4 porcje. W dużym rondlu zalać żeberka wodą, doprowadzić do wrzenia, usunąć wytwarzającą się pianę. Cebulę obrać, przekroić na połowę, jedną połowę…