Składniki:
- 2 ogórki
- ½ główki kapusty włoskiej
- ¾ szkl. śmietany
- łyżeczka musztardy
- pęczek zielonego kopru
- sól
- cukier
- ocet estrogenowy
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 2 piersi z kurczaka 1 szkl gęstej śmietany musztarda z ziarnami gorczycy ¼ szkl białego wina sól pieprz 4 łyżki oleju Sposób wykonania: Kurczaka pokroić w paseczki, które obsmażyć na rozgrzanym oleju. Wówczas podlać je winem i trzymać na ogniu aż wino odpruje. Następnie wlać śmietanę i dodać kilka łyżeczek musztardy. Dokładnie wymieszać i…
Składniki: ½ łyżeczki soli ½ łyżeczki pieprzu ½ szkl mąki pszennej 6 kotletów z łopatki 4 łyżki masła 4 cebule 2 ząbki czosnku 2 łyżki sproszkowanej papryki drobiowa kostka rosołowa rozpuszczona w szklance wrzątku 1 szkl kwaśnej śmietany łyżka suszonego koperku Sposób wykonania: Kotlety obtoczyć w mące wymieszanej z solą oraz pieprzem. Następnie obsmażyć je…
Składniki: 2 łyżki niesolonego masła 1 łyka posiekanej szalotki 300 g leśnych grzybów ½ łyżeczki soli pieprz 1 szkl śmietany sok z cytryny Sposób wykonania: Posiekane szalotki wrzucić na patelnie z rozgrzanym masłem. Gdy się zarumienią wrzucić pokrojone w plasterki grzyby. Doprawić d o smaku solą oraz piw perzem i trzymać na ogniu, aż większość …