Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: zapieczone

Zapiekanka z ziemniaków i wędzonego boczku

Składniki: 2 kg ziemniaków 80 dkg wędzonego boczku 25 dkg pieczarek 1 ½ szklanki słodkiej śmietany sól, pieprz do smaku 1 duża cebula Sposób wykonania: Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w plastry. Boczek pokroić w plastry, cebulę obrać i pokroić w talarki, pieczarki pokroić w cienkie plastry. Do żaroodpornego naczynia wkładać kolejno boczek, ziemniaki, cebulę…

Pikantna zapiekanka

Składniki: 1 duży  seler 1 jajko bułka tarta 25 dkg mięsa mielonego 1 cebula olej do smażenia sól, pieprz do smaku 15 dkg ostrego żółtego sera Sposób wykonania: Seler umyć, obrać, pokroić w plasterki, panierować w jajku, bułce tartej, usmażyć na oleju. Blachę wysmarować tłuszczem, ułożyć  plastry selera. Mięso wymieszać z cebulką, przyprawić do smaku…

Makaronowy torcik Iwony

Składniki: 40 dkg pieczonej łopatki 40 dkg makaronu muszelki 1 papryka czerwona 1 papryka żółta ½ kg pieczarek 2 łyżki  przecieru pomidorowego 35 dkg startego żółtego sera Gouda sól, pieprz do smaku 3 łyżki oleju Sposób wykonania: Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, osączyć, podsmażyć na oleju, wymieszać z przecierem pomidorowym. Łopatkę pociąć na…

Zapiekane ziemniaczki z pieczarkami Iwony

Składniki: 6 dużych ziemniaków sałatkowych 60 dkg pieczarek 30 dkg chudej mozarelli 3 łyżki oliwy sól, pieprz do smaku 3 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Ziemniaki dokładnie umyć, ugotować w  koszulkach. Pieczarki oczyścić i pokroić w ćwiartki, poddusić na oliwie około 5 minut, doprawić solą i pieprzem do smaku. Ziemniaki przekroić wzdłuż na połówki…