
Składniki:
- olej kukurydziany
- 200 g filetów soli
- 200 g filetów żabnicy
- 4 przegrzebki
- 225 ugotowanych krewetek
- 115 g mąki z proszkiem do pieczenia
- szczypta soli
- 1 żółtko
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 225 ml mleka
- 2 białka
- natka pietruszki
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 600 g żabnicy 1 strąk zielonej papryki 1 cebula 3 łyżki oliwy z oliwek 3 łyżki soku z cytryny 2 ząbki czosnku sól pieprz 16 krewetek 16 liści laurowych Sposób wykonania: Rybę, paprykę oraz cebule pokroić na małe kawałki. Następnie oliwę z oliwek wymieszać sokiem z cytryny oraz sól i pieprzem. Do powstałej marynaty…
Składniki: 675 g ogona żabnicy 5 ząbków czosnku sol pieprz 3 łyżki oliwy z oliwek 1 cebula 1 bakłażan 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 1 cukinia 1 łyżka posiekanych listków bazylii Sposób wykonania: Na każdym kawałku ryby zrobić małe nacięcia, w które włożyć plasterki czosnku. Następnie skropić rybę oliwą i oprószyć solą oraz pieprzem.…
Składniki: 40 dkg filetów z żabnicy 2 łyżki rozpuszczonego masła Marynata: 5 rozgniecionych ząbków czosnku 1/3 łyżeczki tartego imbiru szczypta szafranu 5 dkg tartego sera Cheddar 1 łyżeczka mielonego chili 1 łyżeczka garam masala 1/2 łyżeczka soli 2 łyżki soku z limonki 1/2 szklanki jogurtu 1 łyżka oleju 1 łyżka mąki Sposób przyrządzenia: Filet podzielić…