Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z żeberek

Żeberka przepisu Urszuli

Poznaj sekret przepysznych przepisów na żeberka. Żeberka przepisu Urszuli to nasza dzisiejsza propozycja. Przepis zawiera: żeberka, musztardę, miód i czosnek.
 

Składniki:

  • ½ kg żeberek 
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 2 łyżeczki miodu
  • 3 ząbki czosnku 
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 2 łyżki oliwy z oliwek 
  • kilka gałązek rozmarynu
  • sól
  • pieprz
 

Żeberka przepisu Haliny

Przepis na soczyste żeberka pomysłu Artura. Musisz wypróbować ten przepis. Aby je wykonać będziesz potrzebować: żeberek, musztardy, miodu i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • ½ kg żeberek 
  • 1 łyżeczka tabasco
  • ½  łyżeczki imbiru
  • 1 łyżeczka musztardy 
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżeczka papryki słodkiej
  • 2 ząbki czosnku 
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
 

Żeberka przepisu Mai

Poznaj sekret przepysznych przepisów na żeberka. Tym razem przepis na żeberka przepisu mai. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: żeberek, piwa, miodu i musztardy.  
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek 
  • 1, 5 szkl jasnego piwa
  • 1 łyżka suszonego rozmarynu
  • 3 ząbki czosnku 
  • 3 łyżki musztardy
  • 1 łyżka ketchupu
  • 1 łyżka miodu
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • pieprz
 

Żeberka przepisu Marceliny

Kolejny przepis na znakomite, soczyste żeberka przepisu Marceliny. Do wykonania tego przepisu będziesz potrzebować: żeberek wieprzowych, tabasco, musztardy i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek
  • 1 łyżeczka tabasco
  • 2 łyżki musztardy sarepskiej
  • 4 łyżki oliwy z oliwek 
  • 1 łyżka papryki słodkiej
  • 1/2 łyżeczki papryki ostrej
  • sól
  • pieprz
 

Żeberka przepisu Weroniki

Potrawy z wieprzowiny! Znakomite przepisy tylko na pychotka.pl! Żeberka przepisu Weroniki. Lista zakupów: żeberka wieprzowe, czosnek, ketchup, sos sojowy, imbir i goździki. 
 
Składniki:
  • 1 kg żeberek wieprzowych
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka cukru pudru
  • 4 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka keczupu
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżeczka utartego imbiru
  • szczypta goździków
  • 1 kieliszek żubrówki
  • sól 
  • pieprz