Składniki:
- 1 kg winogron
- ½ kg cukru
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 szkl winogron 1 szkl bulionu warzywnego 1 łyżka musztardy 2 łyżki śmietany 4 łyżki białego wytrawnego wina 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka mąki 1 łyżka masła 1 łyżeczka mąki kilka gałązek koperku sól pieprz Sposób wykonania: Umyte winogrona przekroić na połówki usuwając pestki. Następnie na łyżce rozgrzanego masła zarumienić łyżkę mąki…
Składniki: 50 dag śliwek węgierek 50 dag winogron 1 ½ szkl mleka 4 łyżki cukru op. cukru waniliowego 1 szkl śmietanki kremowej listki mięty Sposób wykonania: 1 szklankę mleka, masło, cukier i cukier waniliowy doprowadzić do wrzenia po czym dodać pozostałe mleko wymieszane z budyniem. Trzymać na małym ogniu około 2 minut cały czas mieszając.…
Składniki: 50 dag winogron 8 jajek 15 dag cukru pudru 2 szkl. mleka 1 szkl. śmietany 1 cytryna 1 cukier waniliowy Sposób wykonania: Jajka ubić z dodo datkiem mleka, śmietany oraz cukru. Następnie winogrona wrzucić do rondelka, skropić je sokiem z cytryny i posypać ½ cukru waniliowego. Smażyć na dużym ogniu około 5 minut. Po…
Składniki: 2 kg winogron ½ l wody 10 dag cukru Sposób wykonania: Winogrona zemleć po czym zalać gorąca wodą, wówczas je przecedzić i wymieszać z cukrem. Następnie przelać do butelek i pasteryzować ok. 15-20 min w temperaturze 75 stopni. Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Renatę