Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z wędlin

Pasta szynkowa z jajem

Składniki: 200 g wędzonej chudej szynki łyżka ostrej musztardy 2 jajka ugotowane na twardo jajka 3-4 łyżki gęstej śmietany sól pieprz Sposób wykonania: Szynkę razem z jajkami zemleć w maszynce. Następnie dodać do masy śmietanę oraz musztardę i całość dokładnie zmiksować. Na koniec doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Frankfrutery na ryżu

Składniki: 750 g frankfuterów 200 g ryżu 1 ½ l osolonego wrzątku 4 szalotki 60 g masła 6 łyżek sosu paprykowego pieprzowego 250 ml śmietany wymieszanej z 1 łyżka soku z cytryny sól pieprz 4-6 łyżek posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Ryż ugotować w wodzie na miękko. W między czasie posiekane szalotki zeszklić na rozgrzanym…

Chińska kiełbasa z ziarnami soi

Składniki: 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych 3 pęta chińskiej kiełbasy 2 łyżka startego korzenia imbiru 2 ząbki czosnku 10 grzybków shitake 3 szkl. soi 3 łyżki sou sojowego 1 ½ szkl. bulionu 1 łyżeczka cukru sól pieprz Sposób wykonania: Kiełbasę pokroić na plasterki, którą wrzucić na patelnie z rozgrzanym tłuszczem. Dodać starty imbir oraz…

Kiełbaski w cieście

Składniki: 50 dag. małych ,krótkich kiełbasek 1 opakowanie mrożonego ciasta francuskiego 1 jajko przecier pomidorowy bazylia olej do natłuszczenia blachy sól pieprz Sposób przyrządzenia: Kiełbaski naciąć wzdłuż w kilku miejscach. Ciasto francuskie rozmrozić, lekko rozwałkować, i pokroić na długie paski- trójkąty . Ścisło owinąć każdą kiełbaskę. Wyłożyć na natłuszczoną blachę, wstawić do piekarnika i piec…

Kindziuk litewski

  Składniki: • 5 kg świeżego mięsa wieprzowego z szynki • 1 kg boczku • 200 g soli • 1 łyżka pieprzu • 5 roztartych ząbków czosnku • 5 g saletry • 50 g spirytusu (usuwa wilgoć) • 1 łyżeczka cukru • pęcherze wieprzowe Przygotowanie: Mięso pokroić w średnią kostkę, dodać pieprz, wyprażoną na patelni…