
Składniki:
- 1/2 główki kapusty czerwonej
- 1 cebula
- 1 jabłko
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- szczypta soli
- szczypta pieprzu
- natka pietruszki

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 30 dag dyni 2 winne jabłka sok z cytryny łyżeczka cukru pudru ½ szkl rodzynek ½ szkl migdałów ½ szkl naturalnego soku z czerwonych porzeczek Sposób wykonania: Obrana dynię zetrzeć na tarce o dużych oczkach po czym oprószyć ją połową cukru pudru. Następnie obrać jabłka, usunąć gniazda nasienne i również zetrzeć na tarce. Skropić…
Składniki: 1 mała główka kapusty 1 duża marchewka 1 cebula 1 jabłko posiekany pęczek koperku 1 łyżeczka cukru oliwa z oliwek 2 łyżki musztardy ostrej 1 łyżka majonezu sok z ½ cytryny sól ,pieprz do smaku 1 łyżeczka km Sposób przyrządzenia: Kapustę drobno posiekać ,marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić…
Skład, sposób wykonania: Marchew (30dkg) zetrzeć, kilka orzechów włoskich posiekać, dodać łyżkę miodu i trochę śmietany, wymieszać. Nadaje się do wędlin lub do bulki z masłem. A marchew z selerem, tez dobra: marchew (jak wyżej) zetrzeć, tudzież 2 jabłka i seler, dodać troszkę soli, cukier, sok cytrynowy i śmietanę (ok. pół szklanki), wymieszać. Dobre do…