
Składniki:
- 100 g kaszy gryczane
- 1 szkl. płatków owsianych
- bułka tarta
- 2 ząbki czosnku
- 150 g startego żółtego sera
- oregano
- majeranek
- bazylia
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 jajka 2 łyżki mleka sól 5 dag słoniny cebula 2-3 łyżki ugotowanej kaszy gryczanej Sposób wykonania: Jajka roztrzepać z dodatkiem mleka i soli. Następnie słoninę pokroić z drobną kostkę i zeszklić na niej posiekaną cebulę, wówczas dodać kaszę gryczaną i wylać jajeczna masę. Trzymać na małym ogniu do ścięcia jaj.
Składniki: 1 ½ szkl. kaszy gryczanej 3 szkl. wody ¾ łyżki soli 400 g twarogu 2 łyżki cukru 2 jajka 4 łyżki tartej bułki 2 łyżki śmietany 4 łyżki masła Sposób wykonania: Kaszę gryczaną ugotować po czym dodać do niej przetarty twaróg, jajka oraz łyżkę śmietany. Całość utrzeć i doprawić do smaku solą oraz cukrem.…
Składniki: 2 szkl. ugotowanej kaszy gryczanej 3 szkl. wody 1 cebula 150 g słoniny sól Sposób wykonania: Słoninę pokroić w kostkę i stopić na rozgrzanej patelni. Następnie cebulę pokroić w krążki i podsmażyć na słoninie. W między czasie kasze zalać osoloną wodą i ugotować. Miękką kasze wymieszać ze słoniną i cebulą.
Składniki: 1 szkl. kaszy gryczanej 1 ¾ szkl. mleka 1 ¼ szkl. wody 3 jajka łyżka cukru 4 łyżki masła 4 łyżki bułki tartej sól 1 szkl. śmietany Sposób wykonania: Kaszę zalać osolonym mlekiem oraz wodą i ugotować. W między czasie jajka utrzeć razem z cukrem po czym dodać je do ugotowanej masy. Całość dokładnie…