Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z drobiu

Pierś z indyka przekładana jabłkami

Składniki: 1 kg piersi z indyka 10 dkg wędzonego boczku 3 jabłka majeranek sól, pieprz do smaku 3 łyżki  oleju Sposób wykonania: Pierś z indyka umyć, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem i majerankiem, posmarować olejem i wstawić  na noc do lodówki. Jabłka umyć, pokroić w ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, pokroić na cząstki. Górę mięsa obłożyć  plastrami…

Gęsina z ziemniakami i brukwią

Składniki: 1 kg gęsiny włoszczyzna 1 brukiew 1 kg ziemniaków sól pieprz majeranek Sposób wykonania: Włoszczyznę i gęsinę zalać wodą i ugotować wywar. W między czasie obraną brukiew pokroić w kostkę, którą zalać wrzątkiem i po kilku minutach odcedzić i dodać do rosołu. Wrzucić jeszcze pokrojone ziemniaki i gotować całość do miękkości. Doprawić do smaku…

Kura z kiszoną kapustą

Składniki: 1 kura 100 g smalcu 1 szkl śmietany 200 g cebuli 2 ząbki czosnku 300 g kiszonej kapusty pęczek natki pietruszki 5 g pieprzu kminek sól Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym tłuszczu po czym dodać kurę pokrojoną na porcję, obsmażyć. Wówczas podlać odrobiną wody i wrzucić jeszcze posiekany czosnek, kminek, sól oraz…

Piersi z kurczaka marynowane w musztardzie Iwony

Składniki: 2 piersi z kurczaka 5 łyżek musztardy francuskiej sól, pieprz do smaku 8 dkg masła Sposób wykonania: Piersi z kurczaka umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, natrzeć solą i pieprzem, posmarować musztardą, wstawić do lodówki na 3 godziny. Na patelni roztopić połowę masła, obsmażyć mięso, przełożyć do żaroodpornego naczynia, polać stopionym masłem. Zapiekać w nagrzanym…