Składniki:
- 1 duży pęczek bazylii
- 2 małe papryczki pikantne
- 5-6 ząbków czosnku
- ½ litra oliwy z oliwek
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 duży pęczek świeżej szałwii ½ litra oliwy z oliwek Sposób przyrządzenia: Listki szałwii przebrać. Dokładnie wypłukać i osuszyć na papierowym ręczniku, odstawić na 3 dni, żeby lekko podeschły. Listki przełożyć do umytego i wyparzonego słoika, zalać oliwą z oliwek, zamknąć i energicznie wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na 2 tygodnie. Przecedzić, przelać do…
Składniki: 4 gałązki rozmarynu 7 gałązek świeżego tymianku 3 gałązki szałwii 3 gałązki lawendy 2 zmiażdżone ząbki czosnku ½ litra oliwy z oliwek Sposób przyrządzenia: Czyste zioła osuszyć na papierowym ręczniku i razem z obranym czosnkiem włożyć do słoika i zalać oliwą z oliwek, szczelnie zamknąć i dobrze wymieszać. Odstawić na 2 tygodnie w ciemne…
Składniki: 25 dkg masła 25 dkg sardynek z oliwy ½ szklanki posiekanej zielonej natki pietruszki Sposób przyrządzenia: Sardynki osączyć na sicie z oliwy i oczyścić z ości, dokładnie zmiksować w miseczce. Dodać masło i ponownie zmiksować na jednolitą masę. Podawać z białym pieczywem lub krakersami, posypać posiekaną zielona natką pietruszki.