Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z czereśniami

Koktajl bananowy z czereśniami

Składniki: 50 dag czereśni banan 40 dag kefiru 2 łyżki syropu malinowego 2 łyżki miodu listki mięty Sposób wykonania: Obrany i pokrojony banan zmiksować razem z miodem, kefirem i syropem. Dobrze schłodzone czereśnie pozbawione pestek przełożyć do szklanek i zalać je koktajlem. Udekorować listkami mięty.

Piaskowe ciasto w białej czekoladzie

Składniki: 2 szkl. mąki 1 szkl. maki ziemniaczanej 3 szkl. cukru pudru 2 kostki masła 8 jajek 2 szkl. dżemu morelowego kieliszek koniaku 2 tabliczki  białej czekolady łyżki słodkiej śmietanki Sposób wykonania: Masło utrzeć razem z cukrem po czym nie przerywając ucierania dodawać stopniowo po 1 jajku. Gdy składniki się połączą dodać obie mąki i…

Puszyste ciasto drożdżowe z czereśniami

Składniki: 10 dag drożdży 1 szkl. cukru 4 jajka ¾ szkl. mleka 1 szkl. oliwy szczypta soli 4 szkl. mąki czereśnie tłuszcz do formy Sposób wykonania: Pokruszone drożdże rozpuścić w mleku po czym dodać cukier, roztrzepane jajka, oliwę, sól oraz mąkę. Całość dokładnie wyrobić , przykryć ściereczką i odstawić na całą noc. Następnego dnia ciasto…