Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z cielęciny

Cielęcina duszona w białym winie

Składniki: 1 kg mięsa 2 ząbki czosnku ½ łyżeczki majeranku sól pieprz 2 łyżki masła 2 łyżki oliwy z oliwek kieliszek białego wytrawnego wina Sposób wykonania: Oczyszczone mięso natrzeć solą, pieprzem, majerankiem i czosnek przeciśniętym przez praskę. Następnie zarumienić mięso ze wszystkich stron na rozgrzanym tłuszczu. Wówczas zalać go szklanką gorącej wody i dusić pod…

Cielęcina faszerowana z suszonymi figami

Składniki: 1 kg mięsa na pieczeń 5 dag twarogu 1 łyżeczka tymianku kilka suszonych fig 1 łyżka bułki tartej 1 jajko 1 łyżeczka majeranku ½ szkl bulionu warzywnego 2 łyżki masła sól pieprz Sposób wykonania: Cielęcinę przekroić wzdłuż na pół i oprószyć ją solą, pieprzem oraz majerankiem. Następnie do twarogu dodać żółtko, bułkę tartą, tymianek…

Mostek cielęcy z cebulowym farszem

Składniki: 1 mostek cielęcy 1 cebula 3 łyżki masła 1 jajko 3 łyżki bułki tartej ulubione zioła sól pieprz Sposób wykonania: Mięso odkroić od żeber, nie przecinając  go do końca, tak aby powstała kieszeń. Oprószyć ją solą oraz pieprzem. Następnie posiekaną cebulę zeszklić na części rozgrzanego masła. Wówczas dodać do niej żółtko, zioła i bułkę…

Nerki w winnym sosie

Składniki: 4 nerki cielęce 1 l mleka ½ łyżeczki mielonego ziela angielskiego sól pieprz 2 łyżki masła 2 łyżki mąki 1 cebula 1 łyżka masła 1 szkl bulionu warzywnego 1 łyżka soku z cytryny ½ szkl białego wytrawnego wina ½ łyżeczki cukru Sposób wykonania: Cynaderki dokładnie umyć pod bieżącą wodą po czym zalać je mlekiem…