
Składniki:
- 5 płatów śledziowych
- 4 buraki
- 4 ziemniaki
- 1 czerwona cebula
- 5 ogórków kiszonych
- 1 jabłko
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżeczki musztardy
- sól
- pieprz

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: ½ kg buraków 4 filety śledziowe 1 cebula 1 szkl oliwy z oliwek kilka ziarenek ziela angielskiego 1 listek laurowy pieprz 1 łyżeczka majeranku ½ cytryny Sposób wykonania: Buraki upiec w piekarniku, gdy ostygną obrać je ze skórki i pokroić na plasterki. Skropić je sokiem z cytryny. Następnie w słoju układać na przemian plastry…
Składniki: ½ kg buraków 4 filety śledzi w oleju 1 cebula 1 szkl oliwy z oliwek kilka ziaren ziela angielskiego 1 listek laurowy pieprz 1 łyżeczka majeranku ½ cytryny Sposób wykonania: Buraki zalać wodą z dodatkiem kostki rosołowej i ugotować po czym odcedzić, obrać ze skórki i pokroić w cienkie plasterki, które skropić je sokiem…
Składniki: 3 duże buraki szklanka liści szpinaku biały pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Buraki dokładnie umyć, obrać i przepuścić przez sokowirówkę. Liście szpinaku zblanszować i posiekać dodać do soku, doprawić do smaku białym pieprzem. Doskonały napój dla wzmocnienia organizmu nie tylko zimą.