Składniki: wieprzowina 1/2 kg cebula 2 sztuki smalec 2 łyżki sól pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso należy opłukać, następnie osuszyć i pokroić w kostkę, przyprawić do smaku solą oraz pieprzem. W garnku należy rozpuścić tłuszcz i smażyć w nim mięso do miękkości z pokrojoną w półplasterki cebulką. Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos
Tag: wieprzowina
Wieprzowina
Mielone z pieczarkami
by albertos • • 0 Comments
Wieprzowina
Domowy smalec
by albertos • • 0 Comments
Wieprzowina
Ozorki w galarecie
by albertos • • 0 Comments
Wieprzowina
Wieprzowy móżdżek
by albertos • • 0 Comments
Składniki: mózg wieprzowy 1 kg cebula 2 sztuki jajka 2 sztuki masło 10 dag ocet 5 łyżek natka pietruszki sól do smaku pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Móżdżki wieprzowe po opłukaniu należy gotować przez około 7 minut w osolonym wrzątku z dodatkiem octu, następnie odsączyć je i zdjąć z nich skórkę, następnie pokroić w kostkę.…





