.jpg)
Składniki:
- 2 pomidory
- łyżka oliwy z oliwek
- 2 ząbki czosnku kilka liści bazylii
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 pomidory 2 ząbki czosnku 8 łyżek tartej bułki łyżka posiekanej bazylii 4 łyżki posiekanej pietruszki 4 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz Sposób wykonania: Umyte pomidory przekroić na połówki, łyżka delikatnie wydrążyć nasiona po czym oprószyć je solą. Przełożyć na sito aby ściekł nadmiar soku. W między czasie posiekać czosnek po czym wymieszać…
Składniki: 6 pomidorów cebula 2 ząbki czosnku 4 łyżki posiekanej natki pietruszki ½ łyżeczki pietruszki 4 łyżki oliwy 8 łyżek bułki tartej łyżka masła Sposób wykonania: Pomidory sparzone wrzątkiem obrać ze skóry po czym pokroić je w plastry. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem tak aby zachodziły na siebie. Następnie cebulę i czosnek drobno…
Składniki: kapusta pekińska ogórek 2 czerwone cebule 2 kwaskowe jabłka 2 łodygi selera naciowego sok z cytryny sos sojowy słodki Sposób wykonania: Kapustę pekińską drobno poszatkować. Ogórka obrać i pokroić w cienkie plasterki. Natomiast cebulę i seler naciowy pokroić w talarki. Następnie obrane jabłko, pozbawione gniazd nasiennych pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.…