Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: w słoiku

Buraczki konserwowe z cebulą i papryką

Składniki: 5 kg buraków 1 kg cebuli 1 kg czerwonej papryki 1 szklanka cukru 1szklanka octu 10% 1 szklanka oleju- oliwy Sposób przyrządzenia: Buraki ugotować w łupinach, ale nie do miękka. Przestudzić. Obrać. Zetrzeć na grubej tarce. Cebulę drobno pokroić i posypać solą, żeby się zmorzyła. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać razem…

Kiełbasa w wekach

Skład: 3 kg wieprzowiny , 2 kg surowego boczku , 4-5 ząbków czosnku , sól ,pieprz , szcypta cukru . Sposób przyrządzenia: Mięso i boczek grubo zmielić przez maszynke. Wymieszać na jednolitą masę , dodając rozgniecony czosnek i przyprawy. Wyparzyć słoiki,wygotować nakrętki i wysuszyć. Nakładać masę do słoików , szczelnie zakręcić,ułożyć w dużym garnku ,zalać…

Płoć konserwowana.

Zalewa na 1litr wody (około 8 słoiczków od dżemu zalanej ryby): • 2 koncentraty pomidorowe • 1/3 szklanki cukru • 4 ziarnka pieprzu • 4 ziarnka ziela angielskiego • 2 listki laurowe • 100 ml. octu ( jak ktoś lubi ostre można 150) • 2 łyżeczki soli • 1-2 goździki do smaku(niekoniecznie) • 1duża czerwona…