Składniki:
- udziec barani
- 2 ząbki czosnku
- 3 łyżki oliwy
- tymianek
- bazylia
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 60 dag cielęciny 1 łyżeczka tymianku 2 łyżki mąki 1 małe op śmietany 2 łyżki oliwy 1 cytryna 3 dag kawioru sól pieprz Sposób wykonania; Cielęcinę natrzeć tymiankiem, solą oraz pieprzem po czym obtoczyć go w mące. Następnie obsmażyć mięso ze wszystkich stron an rozgrzanym tłuszczu. Wówczas podlać go wodą u dusić na małym…
Składniki: 10 dag masła 1 łyżka pokruszonego sera roquefort 1 szalotka 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka tymianku 1 łyżka octu winnego z czerwonego wina sól pieprz Sposób wykonania: Do miski wrzucić miękkie masło. Dodać do niego ser, posiekaną szalotkę oraz czosnek. Wrzucić jeszcze tymianek oraz wlać wino. Całość dokładnie utrzeć na jednolitą masę. Doprawić do…
Składniki: ½ l białego octu winnego kilka ziarenek pieprzu 2 gałązki rozmarynu kilka winogron gałązka tymianku Sposób wykonania: Do sparzonej wrzątkiem butelki włożyć ziarenka pieprzu, rozmaryn, winogrona oraz tymianek. Całość zalać octem i odstawić aby wszystkie składniki się przegryzły. Aby przyśpieszyć ten proces można zalać zioła ciepłym octem. Następnie ocet przecedzić, przelać o butelki i…