.jpg)
Składniki:
-
- 4 steki z tuńczyka po około 20 dkg
- sól, pieprz
- 3 oczyszczone, pokrojone w kostkę owoce papaja
- ¼ szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli
- szczypta mielonego chili
- 2 łyżki soku z limonki
- 2 łyżki posiekanej naci kolendry
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
1. Ostrym nożem przekroić owoc wzdłuż na połowę. 2. Używając łyżki usunąć nasiona. 3. Usunąć skórę, a miąższ pokroić wg potrzeb.
Składniki: 50 dkg odwłoków dużych krewetek ½ szklanki konserwowanego ananas w kawałkach ½ oczyszczonej, pokrojonej w paski papryki 2 grubo posiekane ząbki czosnku 2 pokrojone cebulki dymki 2 łyżki oliwy z oliwek szczypta płatków z papryczki chili sól i pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: W woku rozgrzać 1 łyżkę oliwy, dodać krewetki, smażyć mieszając aż…
Składniki: 6 porcji filetów z łososia ½ świeżego ananasa pokrojonego w półplastry 2 łyżki dobrej musztardy 4 łyżki syropu klonowego 1 drobno posiekana papryczka chili bez nasion sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: W małym rondlu podgrzewać mieszając syrop klonowy wymieszany z musztardą, gdy zgęstnieje odstawić z ognia. Na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową …
Składniki: 2 szklanki mini marchewek 1 puszka ananasa w kawałkach 4 łyżeczki skrobi kukurydzianej szczypta mielonego cynamonu 1 łyżka masła cukier do smaku ½ łyżeczki octu balsamicznego Sposób przyrządzenia: W rondlu dusić marcheweczki z dodatkiem wody aż będą odpowiednio miękkie. Ananasa obsączyć z zalewy, zalewę zachować. W małym rondlu wymieszać zalewę z ananasa, skrobię kukurydzianą,…