Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: tropikalnymi

Kumkwat

Kumkwat to gęsty krzew występujący w stanie dzikim w Chinach. Obecnie uprawiany jest we wszystkich krajach w których uprawia się owoce cytrusowe. W Polsce można kupić Kumkwat importowany z Izraela, Włoch, Korsyki, Meksyku, USA itd. Najsmaczniejsze są owoce mające kształt jajka. Większe, okrągłe są mniej aromatyczne. Kupując Kumkwat wybierajmy owoce twarde i jędrne. Jadalny jest…

Kurczak duszony z owocem papai

Składniki: 50 dkg filetów z kurczaka 1 pokrojony w kostkę owoc papai 2 duża pokrojona w kostkę cebula 2 grubo posiekane ząbki czosnku 1 łyżka dobrej musztardy 1 łyżeczka tartego imbiru sok z cytryny oliwa sól, pieprz 1 łyżeczka posiekanej natki kolendry – opcjonalnie Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone piersi z kurczaka pokroić w poprzek…

Przekąską z papai i szynki parmeńskiej

Składniki: 1 dojrzały owoc papai 8 plastrów szynki parmeńskiej sok z 1 limonki Sposób przyrządzenia: Papaję przekroić na połowę, usunąć nasiona, obrać ze skóry. Każdą połowę pokroić wzdłuż na 4 części. Szynkę o części owocu skropić sokiem z limonki. Papaję zawinąć w szynkę i ułożyć na półmisku wyłożonym liśćmi zielonej sałaty.