Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: tropikalne

Aromatyczna salsa z mango

Składniki: 2 obrane, pokrojone w kostkę owoce mango 1 pokrojona w kostkę czerwona cebula 2 łyżki posiekanej naci kolendry 1 obrana, pokrojona drobno papryczka chili 2 posiekane listki mięty sok z 1 limonki sól, pieprz Sposób przyrządzenia: W salaterce wymieszać wszystkie składniki. Odstawić na 15 minut aby smak się „przegryzł”

Tarta z mango

Składniki: Ciasto: 250 g mąki tortowej 10 g drożdży 1 jajko 3 łyżki oliwy lub rozpuszczonego masła sól i cukier puder do smaku (po 1 łyżeczce) Farsz: 1 obrany, pokrojony w półplastry owoc mango 1 serek homogenizowany o smaku waniliowym kilka plastrów obranego ze skórki kiwi 1 łyżka rumu cukier puder – opcjonalnie Sposób przyrządzenia:…

Mango

Przy wyborze podczas zakupów owoców mango powinniśmy się kierować kilkoma wskazówkami. Wybieramy owoce ciężkie, bez brunatnych plamek. Powinny przyjemnie pachnieć, a nagniatane palcem skórka i miąższ powinny być wyczuwalnie miękkie. Owoc mango zawiera dużą płaską pestkę dlatego dzieląc owoc wzdłuż na dwie części nie przecinamy go w osi lec nieco z boku.   Trzymając mocno…