Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: smaczne

Zupa rybna z warzywami (MG)

Składniki: 1/2 kg. białej ryby 1 papryka 1 por 1 cytryna 1/2 szklanki śmietany sól łyżka mąki kilka listków natki pietruszki listek laurowy pieprz 1o1/2 litra wody Przygotowanie: Rybę kroimy w plastry jednakowej wielkości. Por siekamy w kosteczkę. Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy  na równe krążki i grubości 1cm.Do garnka wlewamy wodę, a…

Zupa z boczniakami

Składniki: 30dag.boczniaków 20dag. wędzonego boczku 20dag.grochu sól 1 litr wody 1 cebula 2 ząbki czosnku 3 łyżki majeranku 3 łyżki masła pieprz Przygotowanie: Do gotującej się wody dodajemy kostkę rosołową .Następnie dodajemy namoczony i opłukany groch. Gotujemy godzinę na małym ogniu. Cebulę siekamy, a czosnek przeciskamy przez praskę. Na rozgrzanym maśle szklimy cebulę z czosnkiem…

Zupa ozorkowa

Składniki: 1 ozorek cielęcy 5 ziemniaków 2 marchewki 1/2 selera korpus z kurczaka 200ml. śmietany pęczek koperku 1i1/2 łyżeczki vegety ziele angielskie listek laurowy pieprz 2 litry wody Przygotowanie: Korpus i ozorek płuczemy, zalewamy wodą, wsypujemy vegetę ,dodajemy pozostałe  przyprawy i zagotowujemy. Wrzucamy pokrojoną w kostkę marchewkę i seler. Gotujemy 15 minut. Wyjmujemy korpus i…

Szynka z morelami

Składniki: 1i1/2 kg. wieprzowiny bez kości 15dag.żółtego sera 20dag.suszonych moreli 2 marchewki szklanka soku pomarańczowego olej kilka listków szałwii ziele angielskie sól pieprz papryka mielona Przygotowanie: Mięso rozkroić na płat grubości1,5 cm. Oprószyć solą, pieprzem i papryką. Przyprawy wetrzeć w mięso i odstawić  na godzinę do lodówki. Morele namoczyć. Ser pokroić na plasterki. Ser ,morele…